About Us

About Us

Gloria and Lana are the directors  of the Pregnancy Support Center.

Gloria and Lana, both raised as missionary kids in Taichung, Taiwan, returned and discovered a mutual compassion and love for the marginalized women and orphans of Taiwan.

 

We're welcome you to contact us!

We care pregnancy woman and baby!

求助熱線

24小時免付費專線,給無預期懷孕又缺乏支持的女性們提供幫助及緩和情緒。

諮詢服務

我們提供懷孕資源連結、情緒關懷、協尋住宿、出養諮詢、養育及生活技巧與政府相關經濟補助。

支持協助

幫助墮胎女性、走出憂鬱、傷痛與內疚、恢復正面情緒、重新建立新的生命與盼望。

捐款方式

郵政劃撥:228000106 戶名:台灣家庭生命關懷協會
銀行轉帳:006-1760-717-207961 戶名:台灣家庭生命關懷協會
信用卡扣款:請下載「捐款申請書

墮胎陪伴

墮胎的原因可能你我不同,在墮胎之前,我們可能是不同的人,但我們都墮胎了 !

生命成長

不定期講座與故事分享,陪伴每一個生命在難困中,漸漸茁壯 !

服務時間
聯絡資訊
PSC位置